top of page

Om oss

Trädgårdshjälp och trädgårdsskötsel i Stockholm och Uppsala. 

 

Vi på Spencers Trädgård har lång erfarenhet av trädgårdsarbete och design. Vår trädgårdsmästare har över 20 års erfarenhet och vet precis vad som behövs för att skapa en vacker trädgård. För oss är det viktigt att du som kund blir nöjd, därför lägger vi mycket fokus på kundkontakt. Innan vi startar vårt arbete hos er ingår vi i ett avtal med dig som kund för att undvika onödiga tvister. Alla som jobbar hos oss har anställningsavtal, är försäkrade och har antingen lång erfarenhet eller en utbildning, så att du kan känna dig trygg med vårat arbete. 

Vi har en vision att skapa en återkommande kundkrets och hoppas på att få en lång relation med våra kunder där vi kommer tillbaka och sköter din trädgård så att den alltid ser bra ut. Behöver du tillfällig hjälp är vi självklart glada att hjälpa dig och hoppas att du hör av dig till oss igen. 

Allmänna villkor

Allmänna villkor:

 

  1. Avtal:

1.1 Om köparen väljer våra tjänster ingår vi i avtal som godkänns skriftligt mellan parterna och köparen går med på nedanstående villkor.

 

2. Betalning:

2.1 Efter överenskommelse utför vi jobbet och betalning sker via faktura. Betalning ska ske inom 7 dagar efter avslutat arbete om inte annat överenskommit. Material för arbete ska betalas innan arbete startar. Om betalning blir försenad skickas först en påminnelse, får vi ingen kontakt inom 72 timmar skickas en tillkostnad på 250 kr.

 

3. Utförande:

3.1 Vi utför arbete på överenskommet datum och tid. Vid eventuella ändringar skall detta meddelas till kunden snarast.

 

4. Ångerrätt:

4.1 Om kund ångrar sin överenskommelse med oss behövs detta meddelas minst 48 timmar innan överenskommen tid. Annars kommer köparen bli skyldig att betala för arbetad tid.

 

5. Personlig information:

5.1 Vi behandlar personlig information endast för avtal och arbetssyfte.

 

6. Vid brutet avtal:

6.1 Om köparen inte följer avtalet eller gör annan skada för företaget eller anställda bryts avtalet direkt och företaget avstår från alla överenskommelser.

 

7. Ansvar:

7.1 Vi är försäkrade och ansvarar för att jobbet blir gjort professionellt och på överenskommet datum. Vi ansvarar för att allt stämmer i avtalet. Skulle datum flyttas skall detta tas upp mellan parterna. 

 

8. Kundservice:

8.1 Vår telefontid är mån-fre 08:00-19:00, lör 10:00-15:00. 

 

9. Garanti:

9.1 Vi garanterar att du ska få ett säkert och professionellt utfört arbete. Inga dolda kostnader. Om någon extra kostnad skulle uppstå efter överenskommelse kommer vi omedelbart kontakta köparen. Jobbet är baserat på det vi kan se, om det skulle finnas större stenar under marken som vi inte kunnat se kommer detta ändra arbetstid samt kostnad och köparen kommer meddelas snarast. Vid plantering av växter och anläggning av gräs gäller samma garanti som utomstående aktörer anger, Michael Spencer AB tar ej ansvar för nyplanteringar och gräs efter anläggning och avtalat arbete är slutfört.

bottom of page