Våra projekt

Stenläggning och rullgräs, Nacka

Stenläggning av uppfart samt bygge av lådor och altan! Sedan ny jord och rullgräs, en helt ny trädgård!

Läggning av rullgräs, plantering av häck och plantering

Först rensade vi och förberedde marken genom att ta bort ogräs och större stenar. Vi la sedan in ett pop-up vattensystem, la ny gräsmattejord och jämnade marken innan rullgräset lades ut. Avenbokshäck planterades. Till rabatten gjordes en design med silverpäron, glansmiskantus, buxbomklot, hortensia och vinca för att skapa en modern känsla. 

Bygge av odlingslådor, Nacka

En oanvändbar yta fick en fin uppgradering av vår egna trädgårdsmästare som byggde två odlingslådor. Enligt kundens önskemål målade vi dem svarta för en modern känsla och är glada över att få höra att de används till fullo! Vill du också odla hemma? Kontakta oss så hjälper vi dig från tanke till verklighet. 

Stenläggning och plantering

En helt ny design. Gamla stenplattor togs bort och rabatterna förminskades och delades upp, dels för att skapa en ny härlig grillplats. Design ritades och efter plantering skickades skötselråd. Trädgården blev som ny och fick sig ett ansiktslyft!

Dräneringsarbete och rullgräs, Sigtuna

När vi påbörjade projektet med att anlägga en ny trädgård var planen endast att jämna ut mark och lägga rullgräs, men efter en regnig dag märkte vi att det behövdes dränering. Vi diskuterade med kunden och fick grönt ljus. Under en dag satte vi in dräneringsrör med hjälp av grävmaskin. Sedan var det fritt fram att jämna ut marken och lägga det nya gräset! På samma arbetsplats planterade vi även en ligusterhäck, byggde två rabatter samt satte upp en rosenbåge!

Omplantering av häck samt bygge av uppfart.

För att bredda kundens uppfart omplanterade vi en häck på cirka 17 meter. Vi grävde för hand för att minska skador på häcken och för att höja chansen att den överlever omplanteringen. Efter omplanteringen behövdes mark återställas. Vi byggde upp en ny uppfart med makadam i två olika storlekar. 

Fler projekt: